Logo Farmavet
DEGRES AS

DEGRES AS

FORMA FARMACEUTICĂ: Detergent lichid superconcentrat

COMPOZIȚIE: 15-30% agenți tensioactivi neionici, 15-30% agenți tensioactivi anionici, amestec de 5-clor-2-metil-4-izotiazolin-3-ona [EC no. 247-500-7] și 2-metil-2H - izotiazol-3-ona [EC no. 220-239-6] (3:1), (etilendioxi) dimetanol, parfum, citral, limonene, hexyl cinnamal.

MOD DE UTILIZARE:

Amestecând 1 litru DEGRES AS cu 4 litri de apă se obțin 5 litri detergent lichid concentrat.

Acesta se va dilua și se va utiliza corespunzător gradului de murdărie al suprafețelor. Din 1 litru DEGRES AS se pot obține 50-100 litri soluție spălare.

Are o compoziție COMPLEXĂ fiind constituit din substanțe tensioactive anionice, neionice, aditivi speciali și conservanți. Acestea au rolul de emulsionare al grăsimilor, pătrundere și înmuiere în stratul de reziduuri și îndepărtarea acestora de pe suprafețele supuse curățirii. Combinat cu efectul mecanic de frecare (periaj) se obțin rezultate optime.

Este SUPERCONCENTRAT conținutul în substanțe tensioactive este de cca. 50%, fapt care face ca dintr-un litru de DEGRES AS să se poată obține 5 litri de detergent lichid (concentrat).

Are o bună CAPACITATE DE DEGRESARE ȘI CURĂȚARE îndepărtând toate tipurile de grăsimi atât de origine animală cât și alte tipuri de reziduuri dificil de îndepărtat.

Este ECONOMIC – datorită substanțelor și aditivilor, cu 1 litru de DEGRES AS se pot obține 5 litri de detergent lichid (concentrat). Dintr-un litru de detergent lichid astfel obținut se vor face soluții de spălare în funcție de gradul de încărcare al suprafeței respective (între 10 și 100 ml la 1 litru de apă), sau se aplică astfel încât să se obțină rezultatele dorite.

Are multe DOMENII DE APLICARE:

- curăță și degresează orice tip de suprafețe din sticlă, gresie, porțelan, melaminate, materiale plastice, ciment, ca de exemplu: pereți, pardoseli, veselă, pahare, utilaje și aparate;

RECOMANDĂRI:

Pentru rezultate optime, se vor îndepărta în prealabil reziduurile mecanice de pe suprafețele de curățat/degresat prin măturare, periaj, după care se aplică soluția diluată, se lasă un timp pentru înmuiere și desprinderea murdăriei de pe suprafață, după care se freacă suprafața respectivă cu perii, bureți, etc. Se livrează în ambalaje din material plastic de 1l, 5l, 30l sau 60l.

PRECAUŢII SPECIALE PENTRU DEPOZITARE:

La temperatură mai mică de 25°C.

Valabilitate: 24 luni.

 
logo-footer
news ico

Publish modules to the "offcanvas" position.