Logo Farmavet
Image

protejăm viața animalelor

Suntem datori să protejăm viața animalelor – din umanitate și necesitate. Am evoluat la un nivel de civilizație în care înțelegem, emoțional și rațional, că animalele ne sunt parteneri de existență. Ca parte al aceluiași ecosistem suntem datori să pășim cu grijă în lumea pe care o împărțim și să acționăm responsabil pentru a o proteja și apăra. Ne asumăm să contribuim la misiunea de a pune progresul medicinei veterinare în sprijinul vieții animalelor și al oamenilor.

Ca parte a activității noastre, suntem hotărâți să ajutăm la limitarea și eradicarea celor mai frecvente boli care provoacă pagube economice și care pot fi prevenite. Susținem fermierii și crescătorii prin tratamente moderne și eficiente, căutând permanent cu partenerii nostri soluții profilactice și terapeutice, care să fie disponibile și accesibile. Iar alături de specialiștii Farmavet îi ajutăm să operaționalizeze programe de prevenție și imunizare și să acceseze asistență medicală veterinară adecvată.

În același timp, ne susținem angajamentul față de proprietarii de animale de companie și față de preocuparea pe care au pentru calitatea vieții partenerilor lor. Monitorizăm constant ultimele avansuri științifice veterinare în domeniul nutrițional și terapeutic, care să ofere animalelor de companie o viață cât mai lungă și mai fericită alături de familie.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
logo-footer
news ico

Publish modules to the "offcanvas" position.