Logo Farmavet
DROJDIE DE BERE

DROJDIE DE BERE

SPECII ŢINTĂ: bovine, ovine, suine, păsări 

INDICATII: Combinație unică din 40% drojdie de bere (Saccharomices cerevisiae) amestecată cu 60% borhot de bere printr-un proces special.

AVANTAJJE: Porci: stimulează pofta de mâncare și creșterea în greutate, stimulează lactația la scroafe, scade mortalitatea la purcei, reduce/ stopează diareea la purcei, reduce constipația, reduce stresul de căldură.Păsări: mărește producția de ouă și calitatea acestora, stimulează creșterea în greutate, reduce mortalitatea la pui, reduce infectarea cu Salmonella, reduce diareea.Vaci și viței: mărește producția de lapte și crește cantitatea de grăsime a acestuia, mărește rata de conversie a furajului, stimulează creșterea în greutate la viței, reduce mortalitatea la viței, reduce stresul de caldură.

tabel

ACȚIUNE ȘI EFECTE:

Crește biodisponibilitatea nutrienților și influențează în mod eficient digestia. Are efect prebiotic și dietetic, acționând ca substrat pentru microfloră în intestin și/sau rumen, stimulând producerea de microorganisme benefice. De asemenea, are efecte antioxidante și antimicrobiene..

MOD DE PREZENTARE:

Pulbere de culoare brun-închis cu gust, miros și aromă specifice de drojdie. NU conține: conservanți, OMG, coloranți, E-uri, produși de sinteză, potențiatori de gust.

MOD DE ADMINISTRARE:

Purcei: 1.5Kg concentrat/40Kg furaj;

Porc gras, scroafe: 1.5Kg concentrat/30Kg furaj;

Pui: 1.5Kg concentrat/60Kg furaj;

Găini: 1.5Kg concentrat/30Kg furaj;

Vaci: 1.5Kg concentrat/15Kg furaj;

Viței: 1.5Kg concentrat/30Kg furaj.

DEPOZITARE:

A se depozita în locuri curate, uscate și răcoroase , ferit de lumina directă a soarelui. Produs nonEU.

PRODUCĂTOR:

SC PASTEUR FILIALA FILIPEȘTI SRL

PRECAUŢII ŞI ATENŢIONĂRI SPECIALE:

MĂSURI DE PROTECȚIE:

În cazul păstrării și folosirii în condițiile recomandate, produsul nu prezintă niciun risc pentru operator și nici toxicitate pentru animale.

MOD DE PREZENTARE:
 

Pungă: 1,5 Kg.Găleata: 3 Kg

 
logo-footer
news ico

Publish modules to the "offcanvas" position.