Logo Farmavet
CALCIU FURAJER VITAMINIZAT

CALCIU FURAJER VITAMINIZAT

SPECII ŢINTĂ: Cabaline, bovine, ovine, caprine, suine, păsări (găini, curci, rațe, gâște, bibilici, prepelițe). 

INDICATII: Este indicat în prevenirea tulburărilor de nutriție și metabolism, avitaminoze și/sau hipovitaminoze, condiții de stres (transport, caloric, schimbarea rației furajere, lotizări, după acțiuni sanitare veterinare) și convalescență, stimularea sistemului imun împotriva infecțiilor, prevenirea și combaterea distrofiilor hepatice și musculare, creșterea performanțelor de producție, prevenirea apariției unor boli infecțioase, reducerea morbidității.Este indicat la toate speciile de animale și păsări la toate categoriile de vârstă în unitățile de exploatare intensivă, pentru producția animalieră unde disvitaminozele și dismetaboliile sunt foarte frecvente și se manifestă prin scăderea apetitului, pierderea în greutate, conversia deficitară a furajului, dermatite, distrofii musculare.Prin stimularea sistemului imunitar are loc o creștere a rezistenșei organismului la infecții, o îmbunătățire a conversiei rației furajere, asigurând un start corespunzător, precum și creșterea în greutate și a producției de ouă, carne și lapte.

tabel

MOD DE UTILIZARE:

Se amestecă în hrană în proporție de 25 g (o lingură cu vârf) la 1 Kg amestec furajer.

DEPOZITARE:

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra la temperatură mai mică de 25OC. A se păstra în loc uscat. A se proteja de lumină directă. A nu se utiliza după data expirării marcată pe etichetă.

PRODUCĂTOR:

SC PASTEUR FILIALA FILIPEȘTI SRL

PRECAUŢII ŞI ATENŢIONĂRI SPECIALE:
 

MĂSURI DE PROTECȚIE:

În cazul păstrării și folosirii în condițiile recomandate, produsul nu prezintă niciun risc pentru operator și nici toxicitate pentru animale.

MOD DE PREZENTARE:
 

Pungi x500 g, x1 Kg și sac x2, 5, 10, 20 kg.

Nu toate dimensiunile de ambalaje pot fi comercializate.

 
logo-footer
news ico

Publish modules to the "offcanvas" position.