Logo Farmavet
Image
Image

Ne bucurăm nespus că primul webinar organizat de Farmavet în colaborare cu Colegiul Medicilor Veterinari a avut așa un mare succes și că am reușit să ne întâlnim într-un număr atât de mare.

Vă mulțumim pentru participare și profităm de ocazie pentru a vă invita și la următorul nostru webinar ce va avea loc miercuri, 25 noiembrie 2020, începând cu ora 19:30. Webinarul va avea ca temă “Principii privind controlul bolilor parazitare la ovine și caprine” și va fi susținut de Prof.Univ. Dr. Dumitru Militaru, Vicepreședinte Academia de Științe Agricole și Silvice, București.

Webinarul se va desfășura online, pe platforma ZOOM. Numărul de participanți este limitat! Înscrierea se face în ordinea înregistrării. Participarea la webinar este gratuită iar evenimentul este creditat cu 5 puncte EMC.

Înscrierile se pot face până marți, 24 noiembrie 2020. Ulterior înscrierii, veți primi pe e-mail link-ul de acces, reminder și alte detalii tehnice. Dacă aveți întrebări legate de webinar ne puteti scrie în formularul de mai jos.

Image

Prof. Univ. Dr. Dumitru Militaru DVM

Începând cu anul 1998, domnul doctor obține Diploma de Doctor în Științe Medicale, Specializarea Medicină Veterinară, USAMV București,  diplomă care încununează cu success întrega sa carieră și activitate. Din 2005 până în prezent, este  Coordonator pentru  secția - cercetare dezvoltare în domeniul medicină veterinară, urmând ca din 2017 să preia funcția de Vicepreședinte ASAS.

În toată această perioadă a îmbinat cu success activitatea didactică și cea practică, atât pentru animalele de companie, cât și pentru cele de fermă. Este membru în numeroase asociații profesionale ale medicilor veterinari, în care a îndeplinit și îndeplinește funcții importante. Domnul doctor a realizat 191 de  lucrări științifice, publicate sau comunicate în țară și străinătate, precum și cărți tipărite în număr de 6 -o carte - prim autor și 5 cărti – coautor.

Pentru o perioadă relevantă, domnul doctor s-a implicat  ca formator în Programul Profesional de Pregătire Continuă a Medicilor Veterinari (2009-2020) –  participând la conferințe cu teme de Parazitologie în toate județele țării. Are o activitate impresionantă ca și lector în cadrul manifestărilor științifice, fiind întotdeauna alături de studenții și colegii săi, medici veterinari.

Dacă aveți întrebări legate de webinar vă rugăm să completați formularul de contact.

Evenimente precedente

Image
logo-footer
news ico

Publish modules to the "offcanvas" position.