Logo Farmavet

FARM-O-SAN REVIVA – un nou produs în portofoliu!

Suntem fericiți să vă anunțăm parteneriatul dezvoltat în România dintre divizia Farmavet Distribution și Trouw Nutrition.

logos

Trouw Nutrition este unul dintre liderii mondiali în producerea de solutii nutritionale pentru animale, cu o istorie de aproape 100 de ani.  Compania dezvoltă și produce premixuri, concentrate proteice și specialități inovatoare la cel mai ridicat nivel de calitate pentru crescătorii industriali de animale.

Vă prezentăm azi unul din produsele selectate pentru distribuția în România:

FARM-O SAN REVIVA este un supliment energetic și mineral ce ajută la reducerea retenției placentare, hipocalcemiilor și cetozelor după fătare la vaci.

Cum beneficiază vacile de Farm-O-San Reviva?

Înainte și în timpul fătării, vacile nu mănâncă și nu beau, dar pierd apă și electroliți, iar nivelul de calciu din sânge scade. Aceasta poate induce vacii apatie, ceea ce duce la reducerea ingestei de substanță uscată. La începutul lactației, majoritatea vacilor sunt în balanţă energetică negativă şi încearcă să compenseze acest lucru prin mobilizarea grăsimilor corporale. Aceasta duce la o modificare a metabolismului, care poate duce la cetoză mai târziu în lactație. Prin urmare, este important ca animalul să-și crească aportul de substanță uscată cât mai curând posibil. Farm-O-San Reviva este o băutură energetică ușor digerabilă, cu gust foarte plăcut pentru vaci, care conține dextroză ca sursă de energie. Rehidratează și reface nivelul de minerale la vacă și ajută la menținerea calciului sanguin la nivel normal. Farm-O-San Reviva mai conține vitamine adăugate. Farm-O-San Reviva trebuie administrat imediat după fătare. Ajută vaca să restabilească echilibrul după fătare. Farm-O-San Reviva crește nivelul de activitate al vacilor, nivelul calciului din sânge și aportul de furaje.

Pentru mai multe informații, vă invităm să vizionați filmul de prezentare integral

logo-footer
news ico

Publish modules to the "offcanvas" position.