Logo Farmavet
Image
Image

Începând cu luna iunie 2022 vom da startul unei serii de webinarii organizate de Farmavet Group în colaborare cu Colegiul Medicilor Veterinari. Sesiunile se vor desfășura online, pe platforma ZOOM și vor avea teme actuale, de interes pentru medicii veterinari.

Astfel, miercuri, 08 iunie 2022, începând cu ora 19:00, avem plăcerea de a vă invita la webinarul cu tema ”Controlul principalelor parazitoze la rumegătoare” susținut de Prof. Univ. Dr. Dumitru Militaru, DVM, PhD, CS I, Vicepreședinte - Academia de Științe Agricole și Silvice "Gheorghe Ionescu Sisești", București și Președinte - Secția de Medicină Veterinară.

Numărul de participanți este limitat! Înscrierea se face în ordinea înregistrării. Participarea la webinar este gratuită iar evenimentul este creditat cu 10 puncte cu certificare și evaluare, conform criteriilor Programului Național de Dezvoltare Continuă.

Înscrierile se pot face până marți, 07 iunie 2022. Ulterior înscrierii veți primi pe e-mail link-ul de acces, reminder și alte detalii tehnice. Dacă aveți întrebări legate de webinar ne puteti scrie la adresa webinar@farmavet.ro.

Image

Prof. Univ. Dr. Dumitru Militaru, DVM, PhD, CS I

Începând cu anul 1998, domnul doctor obține Diploma de Doctor în Științe Medicale, Specializarea Medicină Veterinară, USAMV București,  diplomă care încununează cu success întrega sa carieră și activitate. Din 2005 până în prezent, este  Coordonator pentru  secția - cercetare dezvoltare în domeniul medicină veterinară, urmând ca din 2017 să preia funcția de Vicepreședinte ASAS.

În toată această perioadă a îmbinat cu success activitatea didactică și cea practică, atât pentru animalele de companie, cât și pentru cele de fermă. Este membru în numeroase asociații profesionale ale medicilor veterinari, în care a îndeplinit și îndeplinește funcții importante. Domnul doctor a realizat 191 de  lucrări științifice, publicate sau comunicate în țară și străinătate, precum și cărți tipărite în număr de 6 -o carte - prim autor și 5 cărti – coautor.

Pentru o perioadă relevantă, domnul doctor s-a implicat  ca formator în Programul Profesional de Pregătire Continuă a Medicilor Veterinari (2009-2020) –  participând la conferințe cu teme de Parazitologie în toate județele țării. Are o activitate impresionantă ca și lector în cadrul manifestărilor științifice, fiind întotdeauna alături de studenții și colegii săi, medici veterinari.

Image
Image
Image
Image
logo-footer
news ico | EN

Publish modules to the "offcanvas" position.