Logo Farmavet

GRUPUL FARMAVET - Experți de Top în Asigurarea Calității

Profesioniștii sunt cei care dau dimensiunea unui business. Acesta este motto-ul după care se ghidează Grupul Farmavet în procesul de optimizare a modelului de business.


MARINELA PANAIT

Pharmaceutical Manufacturing Director

Marinela Panait este un profesionist cu peste 18 ani de experiență. Absolventă a Facultății de Chimie – Universitatea din București și a unui master în Științe Farmaceutice Aplicate – Universitatea de Medicină și Farmacie, Cluj Napoca. Marinela a lucrat în companii de producție din industria farmaceutică umană. De-a lungul timpului și-a dezvoltat competențele în arii precum: producție, asigurarea și controlul calității, administrarea afacerii. Este certificată ca auditor în domeniul calității și a coordonat proiecte importante de optimizare a fluxurilor de producție în fabrici din România și din afara țării, dar și de implementare și validare a sistemelor informatice pentru industria farmaceutică, precum și de certificare a sistemelor de management al calității în domeniul farmaceutic.

Marinela Panait 2

„M-am alăturat echipei Farmavet în decembrie 2020 iar în primele 6 luni de activitate mi-am concentrat energia și creativitatea pe activitățile de producție desfășurate în fabricile din Filipeștii de Pădure. Activitatea de fabricație se bazează pe oameni și, pentru mine, echipa este esența reușitei și cea care contribuie la implementarea proiectelor strategice de modernizare a fabricii, la dezvoltarea portofoliului de fabricație și la performanțele companiei. Responsabilitatea, încrederea, transparența, sprijinul reciproc, exemplul personal sunt elementele pe care le cultiv în rândul echipei de peste 100 de angajați pe care o conduc”.

Rolul Marinelei Panait în companie cuprinde managementul fabricilor Pasteur din Filipeștii de Pădure (producția a peste 180 de medicamente de uz veterinar, biocide, cosmetice de uz veterinar și uman), precum și dezvoltarea unei echipe orientate spre performanță, îmbunătățire continuă, creșterea productivității și calitate. Printre atribuțiile Marinelei în noul sau rol se numără optimizarea și automatizarea fluxurilor de fabricație și îmbunătățirea performanțelor acestora, precum și menținerea standardelor de calitate în conformitate cu cerințele Ghidurilor de Bună Practică de Fabricație a Produselor Farmaceutice de Uz Veterinar. Toate acestea au ca scop fabricarea de produse sigure, cu eficacitate terapeutică și de calitate superioară. Totodată, Marinela va fi constant implicată în proiecte strategice de dezvoltare a portofoliului de produse și de servicii.

 

 

logo-footer
news ico

Publish modules to the "offcanvas" position.