Logo Farmavet

Precizări ale Pasteur Filiala Filipești în urma cazurilor de îmbolnăviri cu covid19

16 angajați ai Pasteur Filiala Filipești au fost confirmați cu covid19 ca urmare a testărilor solicitate de companie, după raportarea primului caz de infectare. Managementul a decis proactiv închiderea unitații de producție afectate și a contactat imediat autoritățile pentru demararea operațiunilor de dezinfectare, anchetă epidemiologică și coordonare a eforturilor. Suntem în strânsă legătură cu acestea și cooperăm total pentru limitarea potențialelor efecte. Colegii confirmați cu covid19 sunt în prezent asimptomatici și în stare bună.

Ținem să precizăm că de la debutul pandemiei, compania a aplicat toate recomandările instituțiilor publice abilitate și a implementat inclusiv măsuri suplimentare pentru protecția angajaților și a clienților. Am aplicat sistemul de telemuncă acolo unde este posibil, am segregat fluxurile și reorganizat programul de lucru în ture și am restricționat accesul și interacțiunile între departamente. De asemenea, am oferit colegilor transport autorizat cu microbuze de capacitate mai mică, pentru limitarea concentrării de persoane. Am instruit personalul în ceea ce privește covid19, am suplimentat dezinfectările spațiilor și       le-am pus la dispoziție colegilor materiale și echipamente de protecție. Angajații nostri beneficiază de truse de igienizare cu dezinfectanți pentru uz uman și săpun și sunt scanați termic la început și la final de program.

Menționăm că cele 16 cazuri de covid19 au fost înregistrate doar la una dintre cele două unități de producție pe care Pasteur Filiala Filipești le deține la Filipeștii de Pădure. Acestea se află  în clădiri separate, la o distanță de circa 100 metri una de alta și beneficiază  fiecare  de personal și fluxuri distincte. Doar unitatea afectată fost temporar închisă. Cea de-a doua funcționează în continuare, în conditii crescute de siguranță și protecție. Monitorizăm în continuare situația și suntem în contact permanent cu autoritățile.

Această situație nu afectează activitatea de distribuție. Farmavet continuă să funcționeze normal, să primească și să onoreze comenzi, în condiții de igienă și siguranșă. Depozitele noastre sunt deschise și operaționale, iar echipele de vânzări și customer suport sunt integral funcționale. Vă asigurăm că ne continuăm activitatea concomitent cu aplicarea măsurilor de protecție a angajaților și clienților, indicate de autorități, dar și suplimentare, decise la nivelul companiei

 

logo-footer
news ico

Publish modules to the "offcanvas" position.