Logo Farmavet

Candidatul Ideal

 • Cunoștințe GMP/GLP;
 • Cunoștințe aprofundate privind operarea cu echipamentele de analiză din laborator;
 • Cunoștințe privind elaborarea procedurilor de operare standard, a instrucțiunilor de lucru, a specificațiilor tehnice precum și validarea metodelor de analiză;
 • Cunoașterea tehnicilor și a metodelor de analiză specifice laboratorului;
 • Operare PC (Office, Word, Excel, Power Point).
 • Cunoașterea limbii engleze la nivel conversațional;
 • Abilități de planificare, organizare, prioritizare;
 • Abilități foarte bune de comunicare; 
 • Capacitatea de analiză și evaluare; 
 • Abilitatea de a asculta, de a înțelege informațiile și ideile prezentate; 
 • Spirit de echipă; 
 • Inițiativă;
 • Deschidere la nou;
 • Corectitudine și punctualitate;

 

Descrierea jobului

 • Efectuează activitățile de intreținere a echipamentelor din laborator (igienizarea materialelor și a instrumentelor de laborator, calibrarea acestora), respectiv înregistrarea activităților efectuate în formularele aferente. 
 • Participă la elaborarea/revizuirea procedurilor de operare standard privind controlul fizico-chimic al produselor (materii prime, produse intermediare și finale), instrucțiunilor de lucru, specificațiilor tehnice (materii prime, produse intermediare și finale), documentației specifică laboratorului în acord cu cerintele GMP/GLP și legislația aplicabilă.
 • Efectuează analizele de laborator aferente materiilor prime, ambalajelor, apei, semifabricatelor și produselor finite, conform specificațiilor tehnice și a procedurilor specifice de laborator.
 • Participă la elaborarea planului, protocoalelor și rapoartelor de validare ale metodelor de analiză fizico-chimice.
 • Participă la efectuarea validărilor metodelor de analiză în cadrul laboratorului fizico-chimic.
 • Participă la elaborarea protocoalelor și rapoartelor pentru studiile de stabilitate efectuate.
 • Răspunde de organizarea și implementarea sistemului de gestionare al probelor.
 • Întreține și depozitează materialele și instrumentele pentru prelevare și analize.
 • Raportează periodic rezultatele activității din laborator supervizorului/QC Manager.

1. INTRODUCERE. Având în vedere calitatea dumneavoastră de vizitator al site-ului www.farmavet.ro, dorim să vă transmitem periodic informații în legătură cu: pozițiile libere în cadrul Farmavet S.A.
2. RETRAGEREA CONSIMȚĂMÂNTULUI. Dorim să vă informăm că acest consimțământ poate fi retras oricând printr-o notificare trimisă la adresa:
Calea Giuleşti, nr. 333, Sector 6, București, Cod Poștal 060269 sau prin expedierea unui e-mail la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
3. INFORMAȚII ADIȚIONALE. Vă rugăm ca anterior semnării acestui document și, implicit, acordării consimțământului, să citiți cu atenție Nota de informare pusă la dispoziția dumneavoastră împreună cu acest acord sau pe pagina noastră de internet la adresa: www.farmavet.ro. În eventualitatea în care aveți întrebări legate de această declarație privind consimțământul sau de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal de către Farmavet S.A., vă rugăm să contactați responsabilul nostru privind protecția datelor cu caracter personal la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

4. Vă rugăm ca pentru informații suplimentare în legătură cu Farmavet S.A. să accesați pagina noastră de internet la adresa: www.farmavet.ro

Sunt de acord ca Farmavet S.A., cu sediul în București, Calea Giuleşti, nr. 333, Sector 6, Cod Poștal 060269, să prelucreze datele mele cu caracter personal în modul și scopul prezentat mai sus și în Nota de Informare prezentă în acest formular.

1. Scopul acestui document este furnizarea de informații vizitatorilor site-ului www.farmavet.ro, în legătură cu: pozițiile libere in cadrul Farmavet S.A.
Vă rugăm să citiți cu atenție
2. Ne bazăm pe consimțământul dumneavoastră liber exprimat prin bifarea casuței de acord pentru a prelucra date cu caracter personal în scopul transmiterii periodice de informații în legătură cu pozițiile libere in cadrul Farmavet S.A. Datele privitoare la dumneavoastră, pe care le prelucrăm în acest scop pot include: Nume / Prenume, numărul de telefon; adresa de e- mail;
3. Există cazuri în care este posibil să divulgăm date cu privire la dumneavoastră către alte persoane fizice sau societăți, în special către societăți din cadrul grupului Farmavet, în scopul încheierii / executării contractului dintre noi și dumneavoastră sau pentru apărarea intereselor legitime ale Farmavet.
4. Perioada pentru care datele dumneavoastră vor fi stocate este pe întreaga durată de funcționare a paginii noastre de internet: www.farmavet.ro  sau până la dezabonarea dumneavoastră, oricare intervine prima. Politica noastră de stocare a acestor date se bazează pe prevederile legale, inclusiv normele de contabilitate, de arhivare sau de prescripție.
5. În acest moment nu intenționăm să transferăm date cu caracter personal către entități din țări terțe sau către organizații internaționale.
6. Dumneavoastră, ca persoană vizată, aveți: (i) dreptul să accesați datele pe care le prelucrăm sau să obțineți informații privind prelucrarea și divulgarea acestor date, (ii) dreptul să obțineți rectificarea datelor dumneavoastră, (iii) dreptul să obțineți ștergerea datelor, (iv) dreptul să restricționați prelucrarea datelor dumneavoastră, (v) dreptul de a obiecta la prelucrarea datelor dumneavoastră, (vi) după caz, puteți porta datele dumneavoastră către alți operatori, (vii) vă puteți retrage oricând consimțământul dat în situațiile în care ne bazăm pe acesta pentru prelucrare, (viii) puteți depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a exercita aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați la datele de contact de mai jos. Nu sunteți obligați să ne furnizați datele cu caracter personal de mai sus. Totuși, dacă nu ne furnizați aceste date, nu vom putea să vă furnizăm informații în legătură cu pozițiile libere în cadrul Farmavet S.A.
7. Nu luăm decizii care produc efecte juridice în privința dumneavoastră sau care vă afectează semnificativ și care să aibă la bază prelucrarea automată a datelor dumneavoastră sau crearea unui profil al dumneavoastră.
8. Pentru mai multe informații în legătură cu prelucrarea datelor dumneavoastră, vă rugăm să accesați site-ul: www.farmavet.ro, unde veți regăsi documentația detaliată. În situația în care aveți întrebări vă rugăm să ne contactați la adresa noastră www.farmavet.ro sau vă rugăm să contactați responsabilul nostru privind protecția datelor cu caracter personal la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
9. Prezenta nota de informare se completeaza cu Politica privind cookies și cu Nota de Informare Generală privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal disponibile si pe pagina noastra de internet: www.farmavet.ro.

logo-footer
news ico | EN

Publish modules to the "offcanvas" position.