Logo Farmavet

Candidatul Ideal

  • Studii superioare (Chimie, Biochimie, Farmacie);
  • Cunoștințe teoretice și practice ale proceselor de fabricare a medicamentelor;
  • Cunoașterea Regulilor de Bună Practică de Fabricare;
  • Cunoștințe de scriere/editare/revizuire a procedurilor specifice departamentului calitate;
  • Cunoștințe pachet Microsoft Office (excel, word, PowerPoint);
  • Abilități de planificare, organizare și prioritizare;
  • Spirit de echipă;
  • Atenție la detalii;
  • Nivel mediu de engleză.

 

Descrierea jobului

- elaborarea și verificarea documentelor (proceduri, specificații, manual de calitate, evaluări de risc etc.) conform regulilor GMP, standardelor ISO, legislației și activității Vx

- elaborarea/Revizuirea Manualului Calității;

- participarea la auditurile de certificare ale Sistemului de Management al Calității, audituri externe și inspecții GMP;

- elaborarea, verificarea și diseminarea documentelor specifice Sistemului de Management al Calității;

- supravegherea aplicării și mentenanța eficientă a Sistemului de Management al Calității;

- responsabil cu emiterea dosarelor de fabricație și alocarea serii de produse;

- elaborarea de analize de performanță în cooperare cu managementul companiei (anual);

- participarea la evaluarea furnizorilor de produse și servicii și gestionarea/ actualizarea listei furnizorilor agreați.

- participarea la implementarea (elaborarea, verificarea, diseminarea documentelor) Managementului Riscului în cadrul sistemului de management certificat, în conformitate cu legislația în vigoare;

- elaborarea/verificarea documentelor specifice analizei de risc pentru diverse procese din organizație (ex.: calificări-validare, verificare metrologică a echipamentelor de măsură și monitorizare în întreaga organizație, monitorizare microbiologică a camerelor curate, monitorizare fizico-chimică și microbiologică a curățării echipamentelor, plan de eșantionare).

- participarea la activitatea de management/verificare metrologică a echipamentelor de măsură și monitorizare din cadrul organizației împreună cu metrologul responsabil (elaborarea/verificarea Programului anual de verificări metrologice, supravegherea activității metrologice, actualizarea documentelor/ înregistrărilor specifice și a planului metrologic și actualizarea bazei de date – dacă este necesar).

1. INTRODUCERE. Având în vedere calitatea dumneavoastră de vizitator al site-ului www.farmavet.ro, dorim să vă transmitem periodic informații în legătură cu: pozițiile libere în cadrul Farmavet S.A.
2. RETRAGEREA CONSIMȚĂMÂNTULUI. Dorim să vă informăm că acest consimțământ poate fi retras oricând printr-o notificare trimisă la adresa:
Calea Giuleşti, nr. 333, Sector 6, București, Cod Poștal 060269 sau prin expedierea unui e-mail la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
3. INFORMAȚII ADIȚIONALE. Vă rugăm ca anterior semnării acestui document și, implicit, acordării consimțământului, să citiți cu atenție Nota de informare pusă la dispoziția dumneavoastră împreună cu acest acord sau pe pagina noastră de internet la adresa: www.farmavet.ro. În eventualitatea în care aveți întrebări legate de această declarație privind consimțământul sau de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal de către Farmavet S.A., vă rugăm să contactați responsabilul nostru privind protecția datelor cu caracter personal la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

4. Vă rugăm ca pentru informații suplimentare în legătură cu Farmavet S.A. să accesați pagina noastră de internet la adresa: www.farmavet.ro

Sunt de acord ca Farmavet S.A., cu sediul în București, Calea Giuleşti, nr. 333, Sector 6, Cod Poștal 060269, să prelucreze datele mele cu caracter personal în modul și scopul prezentat mai sus și în Nota de Informare prezentă în acest formular.

1. Scopul acestui document este furnizarea de informații vizitatorilor site-ului www.farmavet.ro, în legătură cu: pozițiile libere in cadrul Farmavet S.A.
Vă rugăm să citiți cu atenție
2. Ne bazăm pe consimțământul dumneavoastră liber exprimat prin bifarea casuței de acord pentru a prelucra date cu caracter personal în scopul transmiterii periodice de informații în legătură cu pozițiile libere in cadrul Farmavet S.A. Datele privitoare la dumneavoastră, pe care le prelucrăm în acest scop pot include: Nume / Prenume, numărul de telefon; adresa de e- mail;
3. Există cazuri în care este posibil să divulgăm date cu privire la dumneavoastră către alte persoane fizice sau societăți, în special către societăți din cadrul grupului Farmavet, în scopul încheierii / executării contractului dintre noi și dumneavoastră sau pentru apărarea intereselor legitime ale Farmavet.
4. Perioada pentru care datele dumneavoastră vor fi stocate este pe întreaga durată de funcționare a paginii noastre de internet: www.farmavet.ro  sau până la dezabonarea dumneavoastră, oricare intervine prima. Politica noastră de stocare a acestor date se bazează pe prevederile legale, inclusiv normele de contabilitate, de arhivare sau de prescripție.
5. În acest moment nu intenționăm să transferăm date cu caracter personal către entități din țări terțe sau către organizații internaționale.
6. Dumneavoastră, ca persoană vizată, aveți: (i) dreptul să accesați datele pe care le prelucrăm sau să obțineți informații privind prelucrarea și divulgarea acestor date, (ii) dreptul să obțineți rectificarea datelor dumneavoastră, (iii) dreptul să obțineți ștergerea datelor, (iv) dreptul să restricționați prelucrarea datelor dumneavoastră, (v) dreptul de a obiecta la prelucrarea datelor dumneavoastră, (vi) după caz, puteți porta datele dumneavoastră către alți operatori, (vii) vă puteți retrage oricând consimțământul dat în situațiile în care ne bazăm pe acesta pentru prelucrare, (viii) puteți depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a exercita aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați la datele de contact de mai jos. Nu sunteți obligați să ne furnizați datele cu caracter personal de mai sus. Totuși, dacă nu ne furnizați aceste date, nu vom putea să vă furnizăm informații în legătură cu pozițiile libere în cadrul Farmavet S.A.
7. Nu luăm decizii care produc efecte juridice în privința dumneavoastră sau care vă afectează semnificativ și care să aibă la bază prelucrarea automată a datelor dumneavoastră sau crearea unui profil al dumneavoastră.
8. Pentru mai multe informații în legătură cu prelucrarea datelor dumneavoastră, vă rugăm să accesați site-ul: www.farmavet.ro, unde veți regăsi documentația detaliată. În situația în care aveți întrebări vă rugăm să ne contactați la adresa noastră www.farmavet.ro sau vă rugăm să contactați responsabilul nostru privind protecția datelor cu caracter personal la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
9. Prezenta nota de informare se completeaza cu Politica privind cookies și cu Nota de Informare Generală privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal disponibile si pe pagina noastra de internet: www.farmavet.ro.

logo-footer
news ico | EN

Publish modules to the "offcanvas" position.