Logo Farmavet

Responsibilities:

  • Implement marketing campaigns for ~200 veterinary pharmacies among Romania and 2 cosmetic cabinets forpets (strong collaboration with Trade Marketing Specialist). 
  • Maintain the collaboration with printing suppliers/ advertising agencies in order to implement the brand strategy and communication.
  • Coordinate media placements, public relation programs, CSR campaigns.
  • Supervising the implementation of the rebranding in all the National Retail chain.
  • Cooperation with Retail Managers on implementing a shelf plan for PASTEUR SKUs, FNC SKUs, Private Label SKUs (company's own brand's products).
  • Collaborate with external suppliers to create a yearly marketing plan with campaigns for each region.

 

Ideal candidate:

  • Previous experience in Retail marketing / in store activities.
  • Excellent communication and negotiation skills. 
  • Creative and proactive person. 
  • Good organizational skills. 
  • Analytical thinking and capacity to work with budgets.
  • Knowledge of Excel and Power Point.
  • Medium English level.
  • Driving license and availability for travelling.

1. INTRODUCERE. Având în vedere calitatea dumneavoastră de vizitator al site-ului www.farmavet.ro, dorim să vă transmitem periodic informații în legătură cu: pozițiile libere în cadrul Farmavet S.A.
2. RETRAGEREA CONSIMȚĂMÂNTULUI. Dorim să vă informăm că acest consimțământ poate fi retras oricând printr-o notificare trimisă la adresa:
Calea Giuleşti, nr. 333, Sector 6, București, Cod Poștal 060269 sau prin expedierea unui e-mail la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
3. INFORMAȚII ADIȚIONALE. Vă rugăm ca anterior semnării acestui document și, implicit, acordării consimțământului, să citiți cu atenție Nota de informare pusă la dispoziția dumneavoastră împreună cu acest acord sau pe pagina noastră de internet la adresa: www.farmavet.ro. În eventualitatea în care aveți întrebări legate de această declarație privind consimțământul sau de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal de către Farmavet S.A., vă rugăm să contactați responsabilul nostru privind protecția datelor cu caracter personal la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

4. Vă rugăm ca pentru informații suplimentare în legătură cu Farmavet S.A. să accesați pagina noastră de internet la adresa: www.farmavet.ro

Sunt de acord ca Farmavet S.A., cu sediul în București, Calea Giuleşti, nr. 333, Sector 6, Cod Poștal 060269, să prelucreze datele mele cu caracter personal în modul și scopul prezentat mai sus și în Nota de Informare prezentă în acest formular.

1. Scopul acestui document este furnizarea de informații vizitatorilor site-ului www.farmavet.ro, în legătură cu: pozițiile libere in cadrul Farmavet S.A.
Vă rugăm să citiți cu atenție
2. Ne bazăm pe consimțământul dumneavoastră liber exprimat prin bifarea casuței de acord pentru a prelucra date cu caracter personal în scopul transmiterii periodice de informații în legătură cu pozițiile libere in cadrul Farmavet S.A. Datele privitoare la dumneavoastră, pe care le prelucrăm în acest scop pot include: Nume / Prenume, numărul de telefon; adresa de e- mail;
3. Există cazuri în care este posibil să divulgăm date cu privire la dumneavoastră către alte persoane fizice sau societăți, în special către societăți din cadrul grupului Farmavet, în scopul încheierii / executării contractului dintre noi și dumneavoastră sau pentru apărarea intereselor legitime ale Farmavet.
4. Perioada pentru care datele dumneavoastră vor fi stocate este pe întreaga durată de funcționare a paginii noastre de internet: www.farmavet.ro  sau până la dezabonarea dumneavoastră, oricare intervine prima. Politica noastră de stocare a acestor date se bazează pe prevederile legale, inclusiv normele de contabilitate, de arhivare sau de prescripție.
5. În acest moment nu intenționăm să transferăm date cu caracter personal către entități din țări terțe sau către organizații internaționale.
6. Dumneavoastră, ca persoană vizată, aveți: (i) dreptul să accesați datele pe care le prelucrăm sau să obțineți informații privind prelucrarea și divulgarea acestor date, (ii) dreptul să obțineți rectificarea datelor dumneavoastră, (iii) dreptul să obțineți ștergerea datelor, (iv) dreptul să restricționați prelucrarea datelor dumneavoastră, (v) dreptul de a obiecta la prelucrarea datelor dumneavoastră, (vi) după caz, puteți porta datele dumneavoastră către alți operatori, (vii) vă puteți retrage oricând consimțământul dat în situațiile în care ne bazăm pe acesta pentru prelucrare, (viii) puteți depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a exercita aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați la datele de contact de mai jos. Nu sunteți obligați să ne furnizați datele cu caracter personal de mai sus. Totuși, dacă nu ne furnizați aceste date, nu vom putea să vă furnizăm informații în legătură cu pozițiile libere în cadrul Farmavet S.A.
7. Nu luăm decizii care produc efecte juridice în privința dumneavoastră sau care vă afectează semnificativ și care să aibă la bază prelucrarea automată a datelor dumneavoastră sau crearea unui profil al dumneavoastră.
8. Pentru mai multe informații în legătură cu prelucrarea datelor dumneavoastră, vă rugăm să accesați site-ul: www.farmavet.ro, unde veți regăsi documentația detaliată. În situația în care aveți întrebări vă rugăm să ne contactați la adresa noastră www.farmavet.ro sau vă rugăm să contactați responsabilul nostru privind protecția datelor cu caracter personal la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
9. Prezenta nota de informare se completeaza cu Politica privind cookies și cu Nota de Informare Generală privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal disponibile si pe pagina noastra de internet: www.farmavet.ro.

logo-footer
news ico

Publish modules to the "offcanvas" position.