Companie ce activeaza din anul 2006, Global Pet ofera clientilor sai o gama variata de produse de top: hrana, cosmetice, produse de igiena, produse antiparazitare, jucarii, accesorii si pune la dispozitie prin marcile pe care le comercializeaza rezultatele ultimelor cercetari, la nivel mondial, in domeniul nutritiei si sanatatii animalelor de companie si favorite. Compania impartaseste din bogata experienta in domeniu tuturor partenerilor: medici veterinari, crescatori de animale, comercianti sau simpli iubitori de necuvantatoare.
Global Pet colaboreaza in domeniul PET cu unii din cei mai importanti producatori din lume, precum: Eukanuba, Iams, Versele-Laga, Hunter, Gheda Mangimi, Bilper, Rohnfried, Moderna Products, Vanrobaeys, Aquael, Belgica de Weerd, FOP sau Hi Tiech Bonjour.
Viziunea companiei porneste de la dragostea purtata animalelor si se manifesta in hotararea de a deveni cei mai performanti in distributia si consultanta de specialitate pentru hrana si accesoriile necesare dezvoltarii armonioase a animalelor de companie si favorite.

http://www.globalpet.ro

Login Form