Portofoliul produs de catre fabrica este foarte diversificat si cuprinde peste 500 de produse care fac parte din cele mai importante categorii terapeutice din domeniul veterinar: antibiotice, vitamine, antiparazitate, raticide, insecticide, dezinfectante si altele. De asemenea, se prezinta in cele mai variate forme farmaceutice, adaptate diferitelor afectiuni precum si nevoilor diferitelor specii de animale: comprimate, solutii injectabile, solutii buvabile, pulberi, unguente. Produsele fabricate la Pasteur- Filiala Filipesti contribuie la prevenirea unor afectiuni, la tratarea altora si la mentinerea starii de sanatate pentru speciile tinta la care se adreseaza. 55 de produse din portofoliu sunt marci inregistrate la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci.

Cresterea cifrei de afaceri de la an precum si cresterea complexitatii activitatii a dus si la cresterea considerabila a numarului de angajati, ajungandu-se in prezent la 240 de angajati cu o pregatire profesionala deosebita, o mare parte dintre acestia avand peste 10 ani de experienta in productia de medicamente. In perioada 2011-2013, compania a beneficiat de o cofinantare prin Programul Operational Sectorial “ Cresterea Competitivitatii Economice” ( POS CCE) 2007-2013, Axa Prioritara 1, Domeniul major de interventie DM 1.1- “Modernizare fabrica de produse farmaceutice apartinand SC Pasteur Filiala Filipesti SRL“.

Acest proiect a fost finalizat in 15 ianuarie 2013, odata cu acesta avand toate autorizatiile pentru functionarea in conditii legale ale acestei capacitati. Concomitent cu acest proiect s-au facut investitii consistente din resurse proprii in depozitul de materii prime, depozitul de produse finite, logistica, fapt care a condus la un sistem modern integrat in capacitatea de productie. Prin investitiile facute s-a realizat modernizarea activitatii de productie in concordanta cu Regulile de Buna Fabricatie (GMP).Obtinerea certificatului de Buna Practica de Fabricatie este o garantie a faptului ca produsele fabricate sunt aliniate la standardele Uniunii Europene. De asemenea sistemul de management al calitatii implementat conform standardului ISO 9001 garanteaza functionarea companiei ca o organizatie orientata catre client.

Login Form