S.C Institutul Pasteur S.A a fost fondat in anul 1895. De peste 100 de ani este o unitate de referinta a Medicinei Veterinare Romanesti in ceea ce priveste cercetarea stiintifica in domeniul patologiei animale. Institutul Pasteur este principalul furnizor national de seturi de diagnostic si de vaccinuri necesare aplicarii programului de actiuni sanitar veterinare (Peste 70 de produse de diagnostic si vaccinuri pentru toate speciile de animale). In ultimii ani:

Read more: Societatea Nationala Institutul Pasteur →

SC Pasteur – Filiala Filipesti SRL a fost infiintata in 1999 ca o fabrica de medicamente veterinare generice. In numai doi ani de la infiintare ajunge principalul producator de medicamente veterinare recunoscut si apreciat in industria veterinara din Romania. Unitatea de productie este organizata in 9 sectii de productie, dotate modern : sectia injectabile, sectia comprimate, sectia pulberi, sectia raticide-insecticide, sectia detergenti-dezinfectanti, sectia solutii orale, sectia unguente ( sterile, nesterile), sectia de cercetare si sectia de control.

Read more: SC.Pasteur Filiala Filipesti SRL →

Compania BIOVETA a.s., reprezinta cel mai mare si mai important producator de produse veterinare imunologice si farmaceutice din Republica Ceha. Are o traditie de mai bine de 95 de ani in evolutia si fabricarea produselor veterinare de inalta calitate. Portofoliul de produse este alcatuit din urmatoarele categorii: vaccinuri, produse farmaceutice (anestezice, antianemice, antimicrobiene, antiparazitare, intramamare s.a), produse hormonale si de diagnosticare.

http://www.bioveta.cz/en

Belgica de Weerd este o companie infiintata in anul 1972 in Olanda. Produsele comercializate de companie sunt destinate porumbeilor, indeosebi celor care participa la concursuri, pentru a avea o stare de sanatate excelenta. Produsele companiei Belgica de Weerd sunt utilizate cu mare succes in mai mult de 25 de tari. In Olanda, mai mult de 70% din jucatorii de top folosesc programul Belgica de Weerd. In portofoliul companiei se regasesc produse ca: Belgasol, Vitaboli, Ornisol, Ornispecial, Belgatai, Belgamco, Belga Magix, Parastop, Belga drops.

http://www.belgicadeweerd.com/

Grupul Kerbl ofera o gama larga, unica in Europa, fiabila si adaptata permanent tendintelor actuale, de accesorii pentru cresterea si ingrijirea animalelor, in domeniul articolelor pentru animalele de ferma/agricultura, cai si calareti, garduri electrice, munca si siguranta, agricultura tip hobby si animale domestice.

http://www.kerbl.com/eng/

Richter Pharma, cu o traditie de peste 4 secole in dezvoltarea de produse farmaceutice veterinare, s-a specializat pe segmentul de produse analgezice, anestetice si alte zone terapeutice conexe.Avand parteneri in mai mult de 40 de tari, in special in Europa si Orientul Mijlociu, Richter Pharma ofera un portofoliu larg de produse destinate animalelor productive precum suine si bovine, cat si pentru animale de companie.

http://www.richter-pharma.com/

Merial este lider mondial in sanatatea animala, cu o cota globala de piata totala de peste 14%. Merial ofera o gama completa de produse pentru sanatatea, bunastarea si performanta animalelor. Este o companie de perspectiva, cu un palmares dovedit, producatoare de produse farmaceutice si vaccinuri pentru animale, animale de companie si animale salbatice (inclusiv specii pe cale de disparitie ). Merial se concentreaza pe produsele pentru animalele de productie (cum ar fi bovine, porcine si pui) si animalele de companie (cum ar fi caini, pisici si cai).

http://www.merial.com/EN/Pages/default.aspx

In 1997 MSD Animal Health si-a deschis reprezentanta Intervet in Romania care a inceput activitatea de inregistrare a vaccinurilor pentru animale mici si pasari, produse hormonale pentru gestatie si reagenti de diagnostic. Datorita evolutiei cererii pe piata romaneasca, in februarie 2000 s-a infiintat societatea comerciala Intervet Romania Srl. De la infiintare pana in prezent s-au inregistrat si se comercializeaza in exclusivitate produsele MSD Animal Health – Olanda si ale companiilor sale din Germania, Italia (Gellini), India, Brazilia, S.U.A. si Anglia. Sunt aproximativ 200 de produse inregistrate in Romania din toate gamele de produse: hormonale, antiinfectioase, antiparazitare, vitamine si aditivi furajeri, antiinflamatoare si vaccinuri pentru toate speciile.

http://www.msd-animal-health.ro/company/company.aspx

Compania Gheda FEED SRL, cu sediul in Ostiglia (Mantova), a inceput activitatea in 1920, ca o fabrica de paste fainoase in Italia. In prezent, compania produce pe baza unei tehnologii de ultima ora o linie de hrana uscata pentru caini si pisici. Aceasta productie, care a fost special conceputa pentru a satisface nevoile nutritive ale oricarui tip de talie/ varsta pentru caine si pisica, se bazeaza pe indrumarea unei echipe de nutritionisti si experti veterinari. Astfel, portofoliul de produse cuprinde hrana pentru caini (Kira, Properform&Temper, Good Health, Dog&Blu, Ciuffi, Emy) si pisici (Le Koccole Delice, Properform&Temper, Good Health, Kat&Blu, Ciuffi feline).

http://www.gheda.it/en/homepage/

Compania a fost infiintata de catre medicul veterinar francez veterinar Jean Cathary in 1967.Gama de produse cuprinde hrana si diete veterinare pentru animalele de companie, respectiv caini si pisici. Produsele Royal Canin prin compozitia lor, ofera toate substantele nutritive esentiale masurate cu cea mai mare precizie, in scopul de a contribui in fiecare zi la starea de sanatate si bunastare a fiecarui animal, in functie de varsta, marimea lui, statutul sau fiziologic si rasa. Compania pune la dispozitie o linie completa de diete veterinare, exclusive si de wellness, care abordeaza o gama larga de nevoi si probleme, cum ar fi: Urinary Health, Skin si Hypoallergenic, Diabetes, Gastrointestinal, Hepatic, Joint support Recovery, Renal, Weight Management, Dental si Cardiac.

http://www.royalcanin.ro/

Eukanuba si Iams sunt companii membre P&G, cu activitate in domeniul produselor de uz veterinar, respectiv al hranei pentru animalele de companie. De peste 40 de ani, Eukanuba a imbunatatit calitatea vietii cainilor si pisicilor prin inovare de lunga durata in hrana premium. Eukanuba este brandul in care expertii au incredere pentru a livra cea mai buna hrana animalelor lor de companie. De la o descoperire uimitoare la alta, si cu mai mult de 50 de formule adaptate sa raspunda nevoilor unice ale fiecarei rase, consumatorii au incredere in Eukanuba pentru a le oferi cainilor tot ce este mai bun. Paul F. Iams este cel care a fondat compania Iams, care a pus accentul pe hrana de calitate si care a avut un mod inovator de gandire cu privire la cerintele alimentare si comportamentale ale cainilor si pisicilor. Reprezentantii companiei considera ca dieta poate face lucruri uimitoare pentru animalele de companie, cum ar fi cresterea imunitatii, ajuta la arderea grasimilor, ajuta la mentinerea masei musculare, ajuta la pierderea in greutate si reducerea tartrului.

http://www.ekanuba.com/index http://www.iams.com/index

Infiintata in 1911 de Frank C. Mars, compania are mai multe segmente de afaceri spre care se orienteaza. Unu dintre acestea, este cel de ingrijire a animalelor. Cu sediul in Bruxelles, Belgia, Mars este lider in lume in furnizarea de hrana pentru animale si are mai mult de 34.000 de asociati in peste 50 de tari. 35 de branduri in total, inclusiv branduri de renume: PEDIGREE, Whiskas, ROYAL CANIN. De asemenea, sunt incluse si brand-urile: BANFIELD, CESAR, NUTRO, SHEBA, DREAMIES, KITEKAT, CHAPPI, CATSAN FROLIC, PERFECT FIT si GREENIES. Cele cinci principii ale companiei Mars: calitate, responsabilitate, reciprocitate, eficienta si libertate constituie fundamentul culturii companiei si abordarea acesteia in afaceri.

http://www.mars.com/global/index.aspx

Versele-Laga este o companie cu o activitate de peste 40 de ani pe piata, avand ca domeniu de activitate producerea de hrana pentru animale. Compania se bazeaza pe experienta lunga, recomandarile clientilor, precum si a portofoliului variat de produse alimentare de origine animala si gustari. Compozitia produselor alimentare se bazeaza pe ceea ce animalele mananca, de obicei, in mediul lor natural. Produsele companiei sunt disponibile in magazine pentru animale de companie in mai mult de 75 de tari. Versele-Laga este o companie inovatoare ce opereaza la nivel international si care produce si comercializeaza hrana si produse de ingrijire de calitate pentru animalele de companie, respectand natura si nevoile specifice ale fiecarui animal.

http://www.versele-laga.com/NUTRI/Nutrition/homepetfood.html

POLMASS SA este compania care produce inlocuitori de lapte de inalta calitate pentru vitei: lapte POLMASS, PRIMOLAC, VITALAC, VITALAC cu seminte de in, EKOLAC si pentru purcei: Pollac. Inlocuitorii de lapte Polmass sunt cunoscuti si utilizati in aproape toate centrele de animale de reproductie din Polonia. POLMASS SA exporta cu success in 10 tari europene: Rusia, Belarus, Lituania, Letonia, Ucraina, Republica Ceha, Romania, Bulgaria, Slovenia, Italia si Israel. De asemenea, in septembrie 2005, compania a deschis o linie de productie, pentru producerea suplimenteor minerale si vitaminelor pentru vite. Portofoliul de produse al companiei cuprinde produse destinate indeosebi viteilor, bovinelor si porcinelor.

http://www.polmass.pl/

Companie infiintata in anul 1983, Biomin s-a axat intotdeauna pe furnizarea unor produse nutritionale naturale, cu rol in tratarea problemelor de nutritie. Astazi, BIOMIN este recunoscut la nivel mondial drept lider in controlul micotoxinelor si managementul riscului, dispunand de un portofoliu bogat si in ceea ce priveste acidifiantii, probioticele, aditivii furajeri fitogenici – toate folosind „metoda naturala”. BIOMIN desfasoara o activitate de pionierat in Cercetare si Dezvoltare in nutritia animala, concentrandu-se pe patru elemente esentiale. Acestea sunt: nutritie animala sanatoasa; dezactivarea micotoxinelor; promovarea cresterii naturale si furaje eficiente. BIOMIN este, de asemenea, implicat in activitati de cercetare in colaborare cu mai mult de 80 de institute de cercetare si, in momentul de fata, detine peste 70 de solicitari de patente.

http://biomin.net/?L=13

Valley Research – Mayasan a fost infiintata in 1970 cu scopul de a satisface nevoile din sectorul laptelui si al produselor lactate. Cu o experienta de 40 de ani in sectorul cheag, lactate, cultura, aditivi alimentari, produse chimice, echipamente de laborator si alte materiale auxiliare, si cu un personal instruit, compania ofera clientilor produse de cea mai buna calitate.

http://www.mayasan.com/content/view/249/222/lang,tr/

Compania ofera produse pentru porumbei de o calitate indiscutabila, astfel incat porumbeii sa poata concura cu success. Gama de produse cuprinde: proteine si aminoacizi, electroliti si recuperatori, vitamine, minerale, produse pentru intretinere, tratamente, probiotice, produse pentru conditionare si pentru imunitate. In plus, Röhnfried dezvolta in mod constant inovatii pentru performante columbofile.

http://www.rohnfried.ro/

Compania S.I.N. Hellas (SARE INCLUSIV NUTRIMENTE HELLAS) a fost fondata in 1992 in Larissa si a inceput activitatea ca o unitate de cercetare, de productie si de distributie a unor suplimente alimentare specializate pentru animale (bovine si ovine). Aceste suplimente sunt cunoscute sub numele de blocuri minerale de lins pentru cresterea animalelor si premixuri echilibrate de minerale si vitamine. Prin utilizarea lor in alimentatia animalelor de productie se reuseste o crestere a randamentului in productia de lapte si carne, evitarea si prevenirea bolilor, imbunatatirea productivitatii globale si a sanatatii animalelor.

http://www.sinhellas.gr/ro/

Este o companie germana ce pune la dispozitia clientilor accesorii pentru catei, reprezentate printr-o gama variata de lese retractabile, identificate printr-o inovatie unica. Aceste produse au fost concepute sa ofere o plimbare placuta proprietarului alaturi de animalele lor de companie.

http://www.flexi.de

Fondata in 1982, este o companie care demonstreaza a fi una dintre cele mai competitive pe piata produselor Pet. Ea a devenit in cursul anilor o prezenta importanta la nivel mondial in domeniul produselor pentru animale de companie. Unitatile sale sunt situate in Lonigo, aproape de Vicenza. FOP inseamna aplicatii de creativitate si tehnologie pentru domeniul materialelor plastice, pentru a realiza articole care leaga materiale si tehnologii noi, de nevoile clientului (custi, colivii, foliere si accesorii diverse pentru animale de companie).

http://www.fop.it/site.asp?*p=147

Companie din Belgia, Moderna Products este un producator a carui misiune este de a contribui la bunastarea animalelor de companie si de a aduce "inovatia" in produsele oferite. Astfel, cuvintele cheie ce definesc aceasta companie sunt: "serviciu" si "inovatie". Moderna este constienta de nevoile diferite ale clientilor, si se orienteaza catre o abordare individuala. Compania ofera accesorii pentru animalele de companie (custi de transport, castroane, litiere si accesorii).

http://www.modernaproducts.be/

Spiritul de pionierat care sprijina si faciliteaza dezvoltarea de activitati a permis companiei Genia sa-si consolideze pozitia de lider pe pietele sale, in special in furnizarea de solutii de specialitate si echipamente de uz veterinar. Departamentul de Cercetare & Dezvoltare al companiei se distinge in special prin dezvoltarea de concepte inovatoare, creand astfel echipamente sanitar-veterinare din ce in ce mai eficiente.

http://www.genia.fr/

GEA Farm Technologies este cunoscut din 1926 ca un producator de frunte la nivel global pentru inovatie tehnica, solutii integrate de produse si igiena a animalelor eficiente. GEA Farm Technologies ofera produse integrate si solutii de aplicatii, precum proiectarea si planificarea instalatiilor complete de lapte. GEA Farm Technologies este un lider in furnizarea de sisteme pentru productia de lapte si cresterea animalelor, fortificarea capacitatilor fermierilor din intreaga lume de a gestiona viitorul lor de afaceri in termeni de sustenabilitate si profitabilitate.

http://www.gea-farmtechnologies.com/hq/en/

Grupul de laboratoare Bilper activeaza mai bine de cinci decenii pe piata produselor de uz veterinar, oferind servicii de calitate clientilor, prin fabricarea si comercializarea de produse chimice cu specificitate si valoare mare adaugata, cum ar fi dezinfectanti, insecticide si detergenti pentru uz profesional (Bilper Professional), insecticide de uz casnic (Eco-Oprire), parfum, produse cosmetice naturale (Don Air) si cosmetice pentru animale de companie naturale (Menforsan). “Menforsan” este linia de produse cosmetice si produse de igiena pentru animale de companie. Aceste produse au o prezenta importanta la nivel international, fiind exportate in peste 35 de tari. Experienta si expertiza acestei diviziuni a facut posibila realizarea unui catalog cu peste 100 de produse cosmetice naturale si produse de igiena avansate pentru toate tipurile de animale de companie (caini, pisici, pasari, rozatoare, dihori si cai).

http://www.laboratoriosbilper.com, http://www.menforsan.com

Companie ce activeaza din anul 2006, Global Pet ofera clientilor sai o gama variata de produse de top: hrana, cosmetice, produse de igiena, produse antiparazitare, jucarii, accesorii si pune la dispozitie prin marcile pe care le comercializeaza rezultatele ultimelor cercetari, la nivel mondial, in domeniul nutritiei si sanatatii animalelor de companie si favorite. Compania impartaseste din bogata experienta in domeniu tuturor partenerilor: medici veterinari, crescatori de animale, comercianti sau simpli iubitori de necuvantatoare.
Global Pet colaboreaza in domeniul PET cu unii din cei mai importanti producatori din lume, precum: Eukanuba, Iams, Versele-Laga, Hunter, Gheda Mangimi, Bilper, Rohnfried, Moderna Products, Vanrobaeys, Aquael, Belgica de Weerd, FOP sau Hi Tiech Bonjour.
Viziunea companiei porneste de la dragostea purtata animalelor si se manifesta in hotararea de a deveni cei mai performanti in distributia si consultanta de specialitate pentru hrana si accesoriile necesare dezvoltarii armonioase a animalelor de companie si favorite.

http://www.globalpet.ro

Hunter este o afacere de familie traditionala, compania fiind specializata inca de la infiintarea sa in 1980 in productia de accesorii de inalta calitate pentru caini, pisici si cai. Linia de productie cuprinde in prezent 5.500 de produse diferite, de la gulere, hamuri, lese, capestre si fraie realizate din diverse materiale la moda si functionale. De asemenea, compania mai produce hainute, perne si paturi pentru caini, produse de igiena, jucarii inovatoare si recompense.

http://www.hunter.de/startseite.html

Login Form