Societatea Farmavet S.A., o societate pe acțiuni administrata in sistem dualist, având sediul social în București, Sectorul 6, Calea Giulești, Nr. 333, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/131/1991, cod unic de înregistrare 256, aduce la cunostinta persoanelor interesate intentia instrainarii portofoliului de active imobiliare din documentul atasat prezentului anunt, in conditiile Hotararii Extraordinare a Actionarilor din data de 8 octombrie 2019.
Detalii suplimentare sunt puse la dispozitia partilor interesate la sediul societatii, in perioada 4-15 noiembrie 2019, de luni pana vineri in intervalul orar 9:00-16:00.


Click aici pentru descarcare document.

PET SPOT FORTE
Elimină complet căpuşele şi puricii

Este cel mai nou produs din România şi conţine o formulă unică pe bază de fipronil şi piriproxifen
Elimină complet căpuşele, puricii, ouăle şi larvele, şi previne revenirea acestora
Protecţie de lungă durată atât a câinilor, cât şi a familiei şi casei tale

Link produs

În perioada 28 Octombrie – 01 Noiembrie 2014, am participat la cea de-a XIX ediţie a „Târgului Internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei – INDAGRA”.

Read more: Târgului Internaţional INDAGRA →

În perioada 12-14 Noiembrie 2015, am participat la cea de-a X-a ediţie a Congresului Amvac.
Congresul internațional AMVAC/RoSAVA este un eveniment anual ce susține calitatea și educația continuă a medicului veterinar și are loc la Centrul de Conferințe Internațional „Casino” Sinaia.

Read more: Congresului Amvac →

Furajele fara coccidiostatic pot fi vandute atat de farmaciile veterinare, cat si de catre centrele de furaje.

Login Form