CONVOCATOR AL ADUNĂRII GENERALE EXTRAORDINARE A ACȚIONARILOR FARMAVET S.A.

DIN DATA DE 15 MAI 2020/2 IUNIE 2020

Directoratul Farmavet S.A., o societate pe acțiuni înființată și care funcționeaza în conformitate cu legile din România, administrata in sistem dualist și care funcționează în conformitate cu legile din România, având sediul social în București, Sectorul 6, Calea Giulești, Nr. 333, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/131/1991, cod unic de înregistrare 256, având un capital social subscris și vărsat de 1.833.697,90 RON („Societatea”), potrivit prevederilor Legii nr. 31/1990, republicată, cu modificarile si completarile ulterioare si prevederile actului constitutiv al Societatii convoacă Adunarea Generală Extraordinara a Acţionarilor („AGEA”), pentru data de 15 Mai 2020 (prima convocare), începând cu ora 11:00 AM, respectiv data de 02 Iunie 2020 începând cu ora 11:00 AM (a doua convocare), la sediul Societatii situat in București, Sectorul 6, Calea Giulești, Nr. 333.


Documente referitoare la AGEA:

Convocatorul AGEA click aici
Procura speciala de vot in AGEA pentru actionarii persoane fizice click aici
Procura speciala de vot in AGEA pentru actionarii persoane juridice click aici
Buletin de vot prin corespondenta pentru actionari persoane fizice click aici
Buletin de vot prin corespondenta pentru actionari persoane juridice click aici

Comunicat de presa

Cu privire la declaratiile publice din presa referitoare la dezinfectantul Aldezin, producatorul sau, compania Pasteur Filiala Filipesti, face urmatoarele precizari:

Aldezin este un dezinfectant profesional concentrat pe baza de glutaraldehida cu actiune bactericida, virulicida si fungicida avizat pentru utilizare in domeniul veterinar (categoria TP3) si in industria alimentara si de preparare a furajelor (categoria TP4). Este recomandat pentru dezinfectarea suprafetelor,  utilajelor, adaposturilor, abatoarelor, pietelor agroalimentare si a recipientelor destinate transportului si depozitarii produselor alimentare.

Pana in 2016, Aldezin a fost avizat pentru utilizare in categoria  TP2 - spatii publice, unitati sanitare, laboratoare si mijloace de transport. Certificarea nu a fost reinnoita pentru aceasta categorie, compania alegand sa se concentreze exclusiv pe domeniul veterinar. Pe fondul deficitului de dezinfectanti din Romania in aceasta perioada, compania a decis solicitarea reavizarii Aldezin pentru utilizare TP2 (dezinfectarea suprafetelor, materialelor, echipamentelor și mobilierului, in afara domeniului medical). Produsul a fost  testat si confirmat de un laborator  international independent, acreditat de catre autoritatile competente, ca fiind eficient, in formularea adecvata, impotriva Coronavirusurilor umane cunoscute. Majoritatea coronavirusurilor se regasesc abundent si in lumea animala.  

In prezent, Aldezin este comercializat pentru categoriile de utilizare TP3 si TP4 descrise mai sus, cu respectarea tuturor normativelor in vigoare si insotit de toate specificatiile si documentatiile tehnice prevazute de lege. Aldezin trebuie sa fie folosit in conformitate cu indicatiile de utilizare, concentratiile si masurile de protectie solicitate. Majoritatea produselor dezinfectante, atat casnice, cat si profesionale, inclusiv Aldezin si hipocloritul de sodiu, sunt produse chimice cu potential toxic si iritativ, daca nu sunt utilizate respectand masurile de siguranta si protectie adecvate.

Pasteur Filiala Filipesti isi manifesta increderea ca poate fi de folos autoritatilor si publicului in limitarea raspandirii Covid-19, cu buna credinta si in totala transparenta.

PET SPOT FORTE
Elimină complet căpuşele şi puricii

Este cel mai nou produs din România şi conţine o formulă unică pe bază de fipronil şi piriproxifen
Elimină complet căpuşele, puricii, ouăle şi larvele, şi previne revenirea acestora
Protecţie de lungă durată atât a câinilor, cât şi a familiei şi casei tale

Link produs

În perioada 28 Octombrie – 01 Noiembrie 2014, am participat la cea de-a XIX ediţie a „Târgului Internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei – INDAGRA”.

Read more: Târgului Internaţional INDAGRA →

În perioada 12-14 Noiembrie 2015, am participat la cea de-a X-a ediţie a Congresului Amvac.
Congresul internațional AMVAC/RoSAVA este un eveniment anual ce susține calitatea și educația continuă a medicului veterinar și are loc la Centrul de Conferințe Internațional „Casino” Sinaia.

Read more: Congresului Amvac →

Furajele fara coccidiostatic pot fi vandute atat de farmaciile veterinare, cat si de catre centrele de furaje.

Login Form