Istoric

S.C. Farmavet S.A., cunoscuta cu acest nume din anul 1990, a luat fiinta in anul 1955 sub denumirea de Centrala Farmaceutica Zooveterinara, iar in anul 1994 si-a schimbat numele in Baza de Aprovizionare specializata pentru produse de uz zooveterinar (BASPZV).

S.C. Farmavet S.A. este, in momentul de fata, singurul agent economic la nivel national specializat in comercializarea de: produse biologice, medicamente, premixuri medicamentate, premixuri vitamino-minerale, aditivi furajeri, medii de cultura, dezinfectante, raticide, reactivi chimici, materiale igienico-sanitare, echipamente de protectie, instrumentar de uz veterinar, aparatura de laborator si altele, fabricate in tara sau provenite din import.

Evenimentul cel mai important, care a intervenit in evolutia S.C. Farmavet S.A. a fost preluarea pachetului majoritar de actiuni de catre A&S International 2000, in anul 1998.

Afirmatia este sustinuta de o evolutie semnificativa in majoritatea domeniilor care pot caracteriza compania, cum ar fi:

Cresterea cifrei de afaceri de la aproximativ 7 milioane euroin 2000 la peste 31 milioane euro in 2015.

Diversificarea gamei de produse si servicii oferite pentru a putea satisface atat cererile marilor consumatori, cat si cele ale micilor consumatori. In portofoliu figureaza in prezent peste 2000 de produse de uz zooveterinar, din care 85% sunt fabricate in Romania, iar din acestea peste 70% sunt produse in societati comerciale apartinand acestui grup de companii.

Dezvoltarea unei retele comerciale complexe, repartizata echilibrat pe intreg teritoriul Romaniei, structurata pe 30 depozite judetene si tot atatea sucursale organizate la nivelul fiecarui judet, aprovizionate din 7 depozite zonale (Bucuresti, Craiova, Simeria, Oradea, Cluj, Barlad si Galati), iar la nivel national – un depozit modern finalizat in luna Octombrie 2013.

Dezvoltarea unei retea proprie de farmacii veterinare – 180 de unitati pentru a sustine vanzarile directe catre populatie.

Login Form