Echipa Farmavet este structurata pe 3 nivele:

  • Nivelul de baza este depozitul farmaceutic veterinar si farmaciile veterinare integrate in sucursala judeteana. Conducerea activitatii de aprovizionare, depozitare, desfacere si asistenta zooveterinara este atribuita unui medic veterinar coordonator.
  • Nivelul de mijloc este reprezentat prin depozitul zonal (care aprovizioneaza 5-6 depozite judetene). La acest nivel activitatea este condusa de un director de zona – medic veterinar, care coordoneaza o echipa specializata
  • Nivelul de conducere este reprezentat printr-o echipa complexa de conducere care trebuie sa coordoneze structurat,pe luni si trimestre, urmatoarele programe:
  1. Programul anual de productie pentru unitatile din grupul de firme, care contribuie la aprovizionarea S.C. Farmavet (S. N. Institutul Pasteur Bucuresti, S.C. Pasteur – Fabrica de Medicamente Filipesti, Fabrica de Nutreturi Combinate Pietroiu si altele).
  2. Programul anual de aprovizionare la nivel central si zonal al societatii atat din fabricile grupului, cat si de la alti furnizori din tara si din afara tarii.
  3. Programul de vanzare si incasare cat si cel de evidenta operativa zilnica, din toate unitatile societatii.
  4. Programul de investitii si altele.


Personalul care alcatuieste echipa de conducere operativa are un inalt grad de pregatire profesionala in domenii precum medicina veterinara, domeniul financiar-contabil, biologie, chimie si biochimie. Printre acestia putem intalni profesori universitari, cercetatori stiintifici, medici primari si doctori in stiinte.

Dezvoltarea pe care a cunoscut-o in ultimii ani S.C. Farmavet S.A si complexitatea activitatilor pe care le desfasoara unitatile beneficiare cum ar fi cabinetele medicale veterinare, unitatile de crestere si exploatare pentru toate speciile, directiile sanitare veterinare, cabinetele medicilor veterinari concesionari, intreprinderile de prelucrare a produselor animaliere, unitatile de cercetare si invatamant, au condus la necesitatea diversificarii relatiilor de colaborare in activitatea pe care o desfasoara si la dezvoltarea relatiilor de colaborare cu laboratoare de profil din societatile grupului precum si cu personal specializat din institutiile de invatamant superior apartinand centrelor universitare din tara si strainatate.

Login Form